Tuesday, 1 January 2013

Selamat Tahun Baru

2012
nothing much.

  • first time ada batch's food feast and involve outdoor deco.
  • first time organize Cultural Day.
  • pakaian lebih sopan dan lebih tertutup dari tahun-tahun sebelumnya.
  • first time kutip kerang.
  • pergi kursus jenazah twice.
  • first time nyanyi atas stage di Mesir dengan Auni Shbini time princess hour and masuk pertandingan make-up dengan Tasha and Afy.
  • first time tak balik Malaysia bersama-sama Feeza Hafizah.
  • lulus final exam, dapat masuk 5th year. 
  • first time terkeluar dari pelampung masa turun slides kat one of the waterparks in Malaysia.
  • first time holiday di Bandung, Indonesia dengan family. 
  • first time merasa duit sahabat dah kerja (mek g terrr.)
  • opah meninggal. Al-fatihah.
  • first time balik Mesir sorang-sorang.
  • got sick every month for 3 months.
  • one of my closest friend from BP, wawa, got married and first time facetime dengan pengantin tersebut.
  • birthday party every month hence, cooking skill level increase. yeah..sure.
haha. actually there's a lot more. and so many things that i learnt from that year. Thank you 2012.
Moving on to 2013. Saja lah buat interview dengan sahabat-sahabat handai, tanya apa azam mika untuk 2013. Here we go.

" Muhasabah azam lepas" - arina
" Makan sekenyangnya sepanjang setahun" - feeza
" Tak tahu azam apa" - belle
" Banyak. Macam-macam. Mana boleh bagitahu" - syakirah
" I only want to pass my exam with flying colours" - tuty
" Nak satukan farah (one of our friend) dengan mana-mana lelaki " & " Nak prepare jadi doc, lagi 2 tahun setengah je, takut! " - zana
" Nak mumtaz,jadi matang, taknak emo-emo je & nak pergi umrah!" - nai

tambahan : "azam selama 22 tahun nak pipi kecik dan kurus" - farah hanis

and mine?
hanya mengharapkan aku dapat menempuh 2013 dengan sabar, tenang dan tabah. (boringggg)

whatever your resolutions are, be proud and strive for them!


2 comments:

Delaila said...

cek mekkk, habby new year *arob style*. Good luck exam!!! :)

A.F.J said...

hebi new year to u toooooo!!! hihi